Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Avokado-caprese salaatti


Kuten kerroin aiemmin, 13-vuotias poikani on laitettu kokkaamaan kesäruokia. No, oikeasti hän on itse innostunut asiasta ja valitsee omia lemppariruokiaan valmistaakseen. Wieninleikkeen kanssa hän tarjoili juuri sopivasti avokado-capresesalaatin, jonka ohjeen hän löysi Saara Atulan ja Jenni Häyrisen järisyttävän kauniista Brunssikirjasta. Tästäkin kirjasta kirjoittelen erikseen juttua, mutta se on aivan täynnä ihania reseptejä, sen tiedän jo nyt. Molemmat kirjoittajat ovat myös bloggaajiaa eli jos et vielä tunne Liemessä ja Viimeistä murua myöten -blogeja niin nyt viimeistään kannattaa kurkata.

Minä en siis puutu poikani ruokavalintoihin mitenkään, kunhan nyt normaalin ruoan rajoissa kuljetaan. Kiva nähdä mitkä keittokirjat ovat niitä eniten käytettyjä. Tästä Brunssikirjasta on liputettuna paljon reseptejä. Jään siis odottelemaan blinejä ja kuusenkerkkä bruschetoita. Jestas, mitä herkkuja tänä kesänä syödäänkään.

Merkitsen nämä postaukset jatkossa #veikkakokkaa, jotta jos joku innostuu niin kivan helppoja reseptejä löytyy tämän alta. Niin ja hän perusti myös instatilin kokkauksilleen, jossa varmaan myös livemateriaalia ja hänen ikiomia kuviaan https://www.instagram.com/veikkakokkaa/

Näitä siis luvassa pitkin kesää ja tietenkin kaikkia muita herkkuja. Perjantaina kannattaa kuitenkin kurkkia minun instastoriesiani, jos kiinalaiset herkut kiinnostavat. Olen kokkailemassa Atrialla kiinalaista kotiruokaa ja toivottavasti sieltä saadaan hyviä vinkkejä kotikokkauksiin.



Avokado-caprese


5 tomaattia
2 palloa mozzarellaa
1 avokado
1 ruukullinen basilikaa
ripaus suolaa
mustapippuria
3 rkl oliiviöljyä
1,5 rkl balasamicokastiketta

Siivuta tomaatit, revi mozzarella, siivuta avokado, irrota basilikanlehdet. Kokoa ainekset salaattivadille. Rouhi päälle suolaa ja mustapippuria. Lorauta päälle oliiviöljyä ja balsamicoa.



Enemmän elämää lähes livenä InstaStoryssa


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta