Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kalakeitto savulohesta 5 minuutissa


Hyvä ruoka - parempi mieli, mökki, mölkkyä, tikanheittoa (voitin molemmat pelit yhteensä 6 kertaa eli erinomainen mieli), muutama lasillinen hyvää viiniä, kesän eka Pastis, ei yhtään hyttystä, sauna, merivesi (vaikkakin hitokseen kylmää), perhe yhdessä, sisävessa, uusi grilli, takka, korttipelit, linnunlaulu aamuyöllä, marenkikakku, nimipäiväkahvit ja elämä ihan yleensä. Juhannus, se juhlista kaunein.
Kyllähän juhannuspäivä ja sunnuntai näyttelivät jo parempaa puoltansa, enkä oikeastaan jaksa jauhaa enää yhtään säästä, oli niin paljon muita ilonaiheita. Odottakaa vaan montako päivä lupaukseni pitää, siis etten jauhaisi säästä.

Jouduimme ekaa kertaa syömään juhannuksena sisätiloissa ja pikkuinen mökkipöytämme notkui, siitäkin huolimatta että puolet ruoista piti laittaa keittiön tasolle. Jostakin pitää löytää teakin värinen apupöytä, saa vinkata jos sellainen lojuu käyttämättömänä sinulla kotona.

Juhannusaattona savustimme valtaisan kotimaisen merilohen ja siitä riittikin koko juhannukseksi. Juhannuspäivänä samasta lohesta syötiin lounaaksi kalakeittoa ja vielä tänään tehtiin lohipastaa. Savulohi on niin parasta. Katiskasta saatiin juhannuspäivänä 1,5 kiloinen lahna ja pakkohan sekin oli savustaa, ei muuten ollenkaan hassumpaa. Sekin siis syötiin jo.

Jotta juhannus ei mennyt ihan kaloiksi, niin grillasimme sentään yhtenä iltana ribsejä ja niitä oli ilo kalvaa.Kalakeitto savulohesta

edellisen päivän keitettyjä uusia perunoita paloina
kevätsipulia varsineen paloiteltuna
savulohta
hieman kermaa
vettä
valkoviiniä
suolaa
tilliä

Laita kaikki aineet kattilaan, lisää nesteitä niin että perunat ja sipulit peittyvät juuri ja juuri. Lisää lohi. Kiehauta, mausta ja maista. Syö!


Kannattaa muuten kurkata hyvinkin samankaltainen resepti 5 minuutin kalakeitto, joka on tehty kylmäsavulohesta.Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
1 Comments
Share :

1 kommentti:

  1. Tämä kuulostaa sopivan näpsäkältä reseptiltä minulle, pitää kokeilla! ;)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta