Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Marinoitu punasipuli ja vinkki kuorimiseen


Sipuli on suuri rakkauteni. Sen kaikissa eri muodoissa ja kaikkina vuodenaikoina. Kesällä saa nauttia sen kaikista muodoista samanaikaisesti ja sehän vasta rakkautta onkin. Olen myös täysin riippuvainen valkosipulista ja sitä on pakko saada vähintään pari kertaa viikossa jossakin ruoassa tai salaattikastikkeessa. Onneksi olen siedättänyt lapset kestämään sipulia, vaikka nuorempi väittääkin inhoavansa sitä. Hän ei vain tiedä, että meillä sipulia lähes kaikissa ruoissa mukana mausteena.

Sipuli itkettää minua vuosi vuodelta enemmän, mutta onneksi meillä on laskettelulaseja, joita käytän aina kun pilkottavaa on enemmän kuin yksi. Toinen vaihtoehto on uimalasit, mutta jotenkin näen paremmin laskettelulasien kanssa. Voitte uskoa, että näytän huvittavalta laskettelulasien kanssa keittiössä sipulia pilkkoessani. Mielummin lasit kuin pitkät itkut.

Pihvien rinnalle tein marinoitua punasipulia ja se toimi makealla marinadilla maustettujen possupihvien kanssa loistavasti. Jos punasipuli on väkevää se kannattaa upottaa veteen 20 minuutiksi.  Jos se on makeaa, voi liotuksen jättää väliin.

Lähiaikoina luvassa paljon muitakin helppoja lisukkeita grilliherkkujen kylkeen tarjottavaksi ja lauantaina helppo marinadi possulle ja kanalle.

Ihana olla taas kotona, kun vielä vähän lämpöä tulisi!
Marinoitu punasipuli 


2 punasipulia (120g)
1/2 - 1 dl persiljaa
4 rkl punaviinietikkaa
2 rkl oliiviöljyä
sormisuolaa
mustapippuria myllystä
ripaus sokeria

Siivuta sipulit ohuelti ja laita ne kylmään veteen likoamaan 20 minuutiksi. Valuta hyvin ja laita kulhoon. Kaada punaviinietikka ja oliiviöljy sekaan.  Mausta, lisää persilja ja sekoita. Tarjoile vaikka pihvin kera.


Enemmän elämää lähes livenä InstaStoryssaQuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta