Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Pizza kirsikoilla


Joskus maanantai on aivan paras pizzapäivä. Varsinkin kun kaupassa on kirsikoita ja kaapissa Mallorcalta tuotua Serranoa. Kokeilin vaihteeksi erilaista gluteenitonta pizzapohjaa ja tällä kertaa siitä tuli ihan kohtuullisen hyväkin. Ainakin se pysyi koossa ja oli rapea.

Tein tässä monta kertaa aivan tavallista vehnästä tehtyä pizzapohjaa, mutta nyt on luisteltu niin paljon että on pakko palata ruotuun. Vilja-allergia ei ole kadonnut mihinkään, joten yritetään taas välillä elää sen mukaisesti, jotta seuraukset eivät olisi pahoja. Luvassa siis gluteenittomia reseptejä, pah! Olisi vaan niin kivaa elää ilman ruokavaliorajoituksia.

Sen verran pitää sanoa, että en ole vähään aikaan syönyt pizzaa näin hyvillä täytteillä, joten kannattaa kokeilla kun kaupoissa on tuoreita kirsikoita. Suolainen ilmakuivattukinkku ja kirsikat pehmeän buffalomozzarellan kanssa ovat lyömätön yhdistelmä. Kokeilkaa!

Ihanaa alkanutta viikkoa!





Pizza kirsikoilla


Pizzapohja (gluteeniton) 
2 pyöreää pohjaa

1,5 dl kädenlämpöistä vettä
2 rkl oliiviöljyä
25 g hiivaa
1/2 tl suolaa
4 dl Semper fin-mix gluteenitonta jauhoseosta

Päälle kahteen pizzaan
ketsuppia
oregenoa


Ilmakuivattua kinkkua
2 buffalomozzarella palloa
basilikaa
kirsikoita
(mustapippuria)


Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää sekaan öljy ja suola sekoita ja lisää jauhosekoitus. Sekoita hyvin ja tee käsin pyöreä pallo. Älä vaivaa. Jätä kulhoon liinan alle 15 minuutiksi. Tee leivinpaperin päällä kaulimella 2 pyöreää pizzapohjaa. Sivele päälle ketsuppia ja ripottele kuivattua oreganoa. Laita uuniin 225 asteeseen n. 15-20 minuuttia. Ota pois uunista.
Lisää päälle ilmakuivattua kinkkua, buffalomozzarellaa, basilikaa ja kirsikoita. Rouhi päälle mustapippuria.


Enemmän elämää lähes livenä InstaStoryssa


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta