Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Terkut Vis saarelta - Mamma Mia


Nopeat heipat täältä Kroatiasta Vis-saarelta - Mamma Mia mikä saari! Tämä kaunokainen on 2,5 tunnin lauttamatkan pääässä Splitistä. Koko perhe olisi valmis jäämään tänne. Olemme Kut´in kylässä eli 15 minuutin kävelymatkan päässä siitä minne lautat tulevat. Tänne paistaa aurinko koko päivän ja viimeiset auringonsäteet kutittelevat varpaita auringon laskiessa. Ruoka on yksinkertaista, mutta niin äärimmäisen hyvää kalaa ja äyriäistä niiden kaikissa eri muodoissa. Viikkoon en syönyt lihaa, jos aamun paikallista dalmatialaista savustettua kinkkua ei lasketa ja täällähän ei lasketa. Täällä on myös viinitiloja ja omat paikalliset viinit.

Elämä soljuu rauhallisesti ja mihinkään ei ole kiirettä. Tässä kylässä taitaa olla yksi hotelli ja muuten vain vuokrattavia taloja, joka on ehdottomasti oikea vaihtoehto täällä. Me vuokrasimme talomme Home Awayn kautta ja Villa Riva on enemmän kuin täydellinen. Se on esteetikon unelma. Talo, jonka toivoisin olevan omani ja kodilta tämä on tuntunutkin. Kaikki, jopa tuoksut ovat täällä täydellisiä. Puhumattakaan valosta ja siitä miten se kulkee läpi talon ikkunoista heijastellen. Jokainen instaseuraajani on nähnyt miten esteetikko voi hurmaantua valkoisten verhojen lepatuksesta ilta-auringon aikaan.

Arvaatte varmaan, että kun heinäkuussa Mamma Mia - here we go again tulee elokuviin olen ensimmäisenä katsomassa sitä. Elokuva tehtiin tällä saarella. Kurkatkaapa traileri, niin pääsette tunnelmaan.
Kerron paljon lisää kun palaan koneen ääreen. Huomenna on matkapäivä takaisin. Snif.
Toisaalta on aivan ihana palata Suomen kesään, joka toivon mukaan on edelleen lämmin - en ole uskaltanut katsoa, onhan se?

Vielä tänään instastories kuljettaa teitä Vis ´in saarella.

Tämä leffa, itkettää pelkkä trailerin katsominen. Musiikki on puhdasta kultaa! Halauksin Kroatiasta.Matkasta aiemmin kirjoitettua Split


Enemmän elämää lähes livenä InstaStoryssa


QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta