Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Murskattu tomaatti-mozzarellasalaatti


Nyt kuulkaa laitetaan tomaattisalaatin tekotapa uusiksi ja aletaan murskaamaan ja repimään eli tässä murskattu tomaatti-mozzarellasalaatti. 

Nopeat ja kevyet kesäsalaatit ovat nousseet arvoon arvaamattomaan tänä kesänä. Kirjoittelin aiemmin, että salaateisamme on ollut paljon hedelmiä, koska mielestäni makea hedelmä yhdistettynä suolaiseen juustoon salaatissa on aivan parasta kuumana kesäpäivänä. Resepti siihen löytyy tästä.

Muistan lukeneeni jostakin ruotsalaisesta lehdestä miten tomaatit painettiin rikki, jotta saatiin mehevämpi salaatti. Nythän se piti sitten kokeilla ja toden totta, tämä toimii paremmin kuin että pikku tomaatit purskahtavat haarukassa tai suussa. Ihan yhtä lailla tämän salaatin voi tehdä myös isoista tomaateista, mutta ehkä siitä tulee kauniimpi näin. Kun käytät syvää kulhoa tekovaiheessa eivät pärskeet ole seinillä, mutta ehkä essun käyttö on suositeltavaa. Tässä samalla voi purkaa agressioita eli jokaisella painalluksella yksi agressio vähemmän - eikö olekin kätevää. Voit myös tehdä tosi ison salaattin, jos agressioita on paljon. Tämä on kuitenkin aika halpa tapa purkaa mieltä. 

Niin ja kiitos teille kaikille ihanista kommenteista koskien edellistä juttuani kolaristamme. Niska jäykkänä kohti uusia koettelemuksia. Toivotaan, ettei tämän kaltaisia tule vähään aikaan. 

Murskattu tomaatti-mozzarellasalaatti


20 pikku tomaattia
1 dl (tai oman mielen mukaan) kalamataoliiveja kivet poistettuna
1 muffalomozzarella
basilikaa (minulla myös minttua)
hyvää oliiviöljyä
mustapippuria
sormisuolaa

Ota syväkulho ja paina tomaatti kasaan sormilla pohjaa päin. Tee kaikille tomaateille ja myös oliiveille samoin. Siirrä ne salaattikulhoon ja kaada liemi päälle. Revi muffalomozzarella sekaan ja laita basilikan lehdet kulhoon. Kaada päälle hyvälaatuista oliiviöljyä ja hieman mustapippuria sekä sormisuolaa. 

Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta