Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Mikroneulaus ja sen kanssa käytettävät tehoaineet


Olen kauhulla seurannut kun markkinoille on tullut neulauslaitteita, joita myydään nettikaupoissa ilman sen tarkempia ohjeistuksia. Muistan kun aloittelin Environin käyttöä 4 vuotta sitten ja heillä oli neulauslaitteita kun niitä ei vielä muilla näkynyt. Neulauksen tarkoitushan on saada voiteiden vaikuttavat aineet imeytymään syvemmälle eli tärkeintä on silloin voiteiden puhtaat ainesosat ja erityisesti se, ettei voiteissa ole mitään ylimääräisiä aineita. Siksi Environ suosittelee rullauksen aloitusta vasta kun iho on hieman tottunut A-vitamiinivoiteisiin ja valmis ottamaan vaikuttavia aineita vastaan vieläkin syvempiin kerroksiin. Voiteessa ei saisi olla ylimääräisiä hajusteita tai väriaineita, lisäaineista puhumattakaan. Voin vain kuvitella miten pahoja allergisia reaktioita voi pidemmässä käytössä tulla kun imeyttää ylimääräiset aineet ihon syvempiin kerroksiin. Rullausta ei siis kannata ikinä tehdä aamulla ja laittaa sen päälle meikkiä eikä mielessäni kävisi rullausta sitä ilman kosmetologin neuvoja.

Olen siis turvallisin mielin rullaillut Hoitohuone Dueton Kristiinan ohjeiden mukaisesti kasvojani säännöllisesti 5 kertaa viikossa. Rullaus tehdään ihon puhdistuksen jälkeen, se käy nopeasti iltarutiinina ja homma on hoidettu minuutissa. Päälle Environin vaikuttavat aineet Youth EssentiA 4 plus ja Youth EssentiA antioxidant defence cream plus sekä tietysti silmäympärysvoide Youth Vita-Peptide eye gel. Kerran tai kaksi viikossa laitan vaikuttavien aineiden päälle Tri Biobotanical revival masque -naamion, jonka jätän yöksi vaikuttamaan ja tehostamaan aineiden imeytymistä. Olen kehunut tätä naamiota ennenkin ja jatkan edelleen. Iho on niin paljon tasaisempi aamulla naamion jälkeen. Näitä uusia voiteita olen käyttänyt kesän ajan ja kerron niistä lisää kun kuulen mitä Kristiina on mieltä ihoni kunnosta nyt. Nämä ovat pitoisuuksiltaan tällä hetkellä korkeimpia mahdollisia ja niiden käyttöön voikin siirtyä vasta kun on käyttänyt Youth EssentiA 4-tason voiteita pidemmän aikaa. Näin iho saa totuttautua A, C ja E-vitamiinien pitoisuuksien nousuun rauhassa. Naamion käytön voi aloittaa heti hoitojen alkuvaiheessa ja suosittelen sitä, se on aivan huippu.


Olen käyttänyt Environin tehotuotteita jo niin pitkään että omalla tavallaan olen tottunut myös ihon hyvään kuntoon. Kunnes voiteet loppuivat pariksi viikoksi ja Kristiina sattui lomailemaan samaan aikaan ja sen jälkeen vielä vetkuttelin uusien hakemisessa. Kuukaudessa huomasi eron. Ihon kunto ei tietenkään radikaalisti ehtinyt huononemaan, mutta värimuutokset huomasti nopeasti. Iho muuttui pikku hiljaa taas kirjavammaksi ja reagoi pakkaseen huomattavan voimakkaasti verrattuna aiempaan.

Environilta tuli markkinoille myös uusi Skin EssentiA puhdistusgeeli, jota olen käyttänyt nyt kesän ajan. Se on kevyt ja sitä tarvitsee todella vähän eli se on hyvin riittoisaa. Se puhdistaa hyvin ja ihon pinta jää joustavaksi eikä pintakuivaksi. Varsinkin nyt lämpimällä ilmalla erinomainen. Sen kanssa olen käyttänyt edelleen Youth EssentiA kasvovettä Vita-Peptide toneria, joka jätetään kasvoille eli kaadan kasvovetta hieman kämmennelle ja taputtelen kasvoille. Kasvoveden tarkoitus ei ole enää puhdistaa vaan se on jo vaikuttava aine. Jos meikkiä on ollut enemmän laitan kasvoveden vanulapulla ja samalla varmistan, että iho on puhdistunut kunnolla. Silmämeikit lähtevät putsarilla hyvin, mutta olen tottunut poistamaan ne erillisellä silmämeikin putsarilla ja jotenkin se tuntuu edelleenkin luonnolliselta. Käytän siihen nykyään Skin EssentiA sarjan öljytöntä eye make-up removeria. Pääasiallisesti käytössäni on yli 30-vuotiaalle iholle tarkoitettu Youth EssentiA -sarja, koska tuotteet ovat tehokkaampia.

Ihoni tutkittiin Duetossa uudella laitteella joka analysoi ihon kuntoa syvemmissä kerroksissa. Koska olen aikoinani viettänyt paljon aikaa auringossa osasin odottaa sen näkyvän myös ihossani. Ilmeisesti pitkät Environ hoidot ovat kuitenkin tehneet tehtävänsä ja ehtineet jo korjaamaan auringonvaurioita hieman koska tulos oli odotettua parempi. Hoitoaineet ovat oikeat ja samoilla päätettiin jatkaa. Tämä laite auttaa kosmetologia näkemään pintaa syvemmältä, tosin ammattitaitoinen kosmetologi taitaa omata samankaltaisen röntgenkatseen.Nyt odotan mielenkiinnolla miten nämä uusimmat voiteet vaikuttavat, koska niissä vaikuttavia aineita on jo todella isoja määriä. Kurkatkaapa Environin sivustolta tarkemmin, koska minä onnekseni voin luottaa täysin Kristiinan tietoihin näistä ainesosista. Miksi A-vitamiinin käyttö on sitten niin hyvä iholle. Environin-sivuilla on hyvää tietoa A-vitamiinin eri muodoista ja miten osa sopii käytettäväksi auringossa kun taas osa ei ja mitä muotoa käytetään akneen tarkoitetuissa A-vitamiini kuureissa, joita lääkärit määräävät.

Pitkäaikaisen kosmetologini Kristiinan yritys Hoitohuone Duetto vietti talvella kunnioitettavaa 20-vuotissyntymäpäivää. Olen käynyt hänen luonaan ensimmäisen kerran varmaankin 20-vuotta sitten ollessani hääpukumallina (oi niitä aikoja) ja hän teki minulle näytösmeikin. Siitä on alkanut yhteinen ihonhoitomme ja ystävyytemme. Vaikka hoitojen välit ovat venyneet välillä vuosiinkin, niin aina olen palannut takaisin. Kun Kristiina vaihtoi Dueton hoitotuotteet mahdollisimman lisäaineettomiin, mutta silti hyvin vaikuttaviin tuotteisiin eli Environiin, aloitin jälleen säännöllisen käymisen. Maailma on täynnä toinen toistaan upeamman tuoksuisia tuotteita, haluan kuitenkin imeyttää niitä tuoksuja mahdollisimman vähän ihooni. Itse asiassa tykkään Environin pehmeän kevyestä mokkaisesta tuoksusta, joka tulee ainesosista.

20-vuoden aikana meistä on tullut hyvät ystävät ja hoitosuhde on paras mahdollinen. Kristiina on tehnyt ison työn ihoni kanssa ja Environ on aivan paras kumppani tähän. Pitkäaikainen käyttö antaa parhaat mahdolliset tulokset ja säännöllinen kosmetologin hoito yhdistettynä tähän on paras mahdollinen kombo.


Yhteistyössä Environ & Hoitohuone DuettoSeuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
1 Comments
Share :

1 kommentti:

  1. Heippa! Mikroneulauksen vaikutuksista ja Environin tuotteista ehdottomasti kanssasi samaa mieltä. Kuitenkin yhdellä erotuksella: Markkinoilta löytyy nykyään tosi laadukkaita mikroneulaustuotteita (toki niitä huonolaatuisiakin löytyy edelleen). Itse olen erinomaisilla tuloksilla kauan käyttänyt toisen valmistajan rolleria sekä seerumia, jota on kehitetty erityisesti mikroneulauksen jälkihoitoon. Erillinen rolleri ja seerumi löytyy myös selluliittien käsittelyyn, suosittelen! Tässä lisätietoja: https://sannaetna.blogspot.com/p/ihon-kiinteytys-ja-hoito.html

    VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta