Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Syviä huokailuja


Syksyn syvät huokailut ovat tulleet ulos perjantaisin kun olen päässyt mökkiterassille tavaroiden purkamisen jälkeen. Koko viikon arjen kiemurat tulevat sen huokaisun mukana hetkellisesti pois. Meren äärellä mökille pääseminen on minun henkireikäni kaikelle kiireelle ja arjelle. 

Perjantain ja lauantai vietettiin hellelukemissa. Heiluin hellemekko päällä hullu sienenkiilto silmissä metsässä. Juuri sellaisena Ivana Helsingin tyyppisenä kesänaisena, kumpparit ja leveä mekko. Muutaman hirvikärpäsen vuoksi ei tarvitse niin suurta suojautumista, että olisin laittanut enempää päälleni 25C helteellä. Siltikin metsämatkan jälkeen juoksin suoraan uimaan. Miten hyvältä viileä merivesi tuntuukaan sienestyksen jälkeen. Kaikki kutina ja puremat paranevat yhellä uintireissulla ja sen jälkeen jaksaa perata saaliin. 

Jaksoin siis heilua sekä lauantain että sunnuntain metsässä. On se vaan niin parasta terapiaa ja pääntyhjennystä. Mitään muuta ei tule mietittyä kuin sienestystä. Nyt uskallan jo hengittää. Talven varalle on saatu sieniä, mutta ihan vielä en ole täysin rauhallinen. Niitä pitää olla tarpeeksi paljon. Sienihullu mitä sienihullu, mutta sienirisottoa on pakko saada koko talven ajan. 

Nyt edessä on vielä tämän päivän saaliin purkaminen ja sitä onkin aika paljon. Laitan IGstoriesiin kohta kuvaa. Joten terassille ja taidan ottaa lasillisen viiniä mukaan. Viikonlopun riittoisa samppanjapullo kun ei kuitenkaan riittänyt kuin perjantaille ja lauantaille. 

Ihanaa viikonalkua!


Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass

QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta