Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Eniten vituttaa kaikki


Tiedättekö kun kaikki tuntuu menevän pieleen, siis ihan kaikki? Tämä on juuri se viikko!

Koneeni on temppuillut jo pitkään ja kun vihdoinkin teen päätöksen uuden koneen ostosta, en saa tehtyä varmuuskopiota vanhasta ja onnistuin kryptaamaan kovalevyni tai oikeastaan vain 1/10 osan, koska nyt palkki on jumissa. Älkää kysykö miten - Applen tuessakin jättivät kysymättä.Olen yrittänyt muutaman päivityksen tekemistä puhelimeeni varmaankin lähemmäs 100 kertaa, enkä onnistu siinä millään ohjeilla. Todennäköisesti syynä on täynnä oleva iCloud.  Kaiken lisäksi kolmen päivän hormoonimigreeni ei olekaan tällä kertaa kolmen päivän. Kun on syönyt neljä päivää särkylääkkeitä alkaa päässä humisemaan aikalailla vaikka särky katoaakin lääkkeillä hetkeksi. Henki ei myöskään kulje, koska sain flunssan palatessani Suomeen. Olen litkinyt litratolkulla echinateetä, sitruunalla, hunajalla ja kurkumalla terästettynä. Iso Muru teki eilen illalla kuuman tyrni-whiskydrinkin, kuulemma ikivanha parannusjuoma. Ei se flunssaan tehonnut, mutta päähän se nousi. Taidan ottaa tänään tuplan.
Lisäksi teini kiukuttelee aivan kaikesta, siis aivan kaikesta ja jotenkin en nyt vain kestäisi yhtään ylimääräistä - en niin mitään. Enkä todellakaan yläasteen matematiikkaa.

Tosin olen onnellinen siitä, että viereeni käpertyy vähän väliä pieni ja lämmin mäyräkoira. Lemmikit auttavat kiukkuun, ihan selkeästi. Enkä myöskään vihaa miestäni, joten jotakin on vielä hyvinkin.

Mahtoikohan suunnittelemani seesteinen syksynvietto unohtua matkalaukusta Kreetalle. En ainakaan ole tilannut universumilta näitä. Toivotaan, että onni kääntyy, palkki liikahtaa ja ehkä hermoni pääsevät pinteestä ennenkuin ratkeavat liitoksistaan. Itse asiassa kaiken kirjoittaminen tekee hyvää. Naurattaa jo koko vuodatus, mutta kun alan selvittämään tätä sotkua, niin eiköhän hymy taas hyydy.


Parempaa tiistaita teille, mur!


Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glassQuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. Voi ei, tsemppiä universumin uhmaamiselle. Pian se aurinkokin ymmärtää paistaa, vieden murheet mukanaan.

  Tuo sama tunnetila on vienyt minuakin aika monta kertaa kuin pässiä narussa, mutta periksi ei anneta.... paits sen matikan suhteen :D Pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana, on vaan olleet sellaiset pari päivää että niin mikään onnistu. RIsukasa alkaa tiivitymään, jos kohta ei saada valoa ;)

   Poista
 2. Voi ei, toivottavasti näin viikonlopuksi on jo helpottanut! ;)

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti tämä tiistai alkaa valoisammin ja kaikki häiritsevät murheet on selätetty - aurinkoa sinne!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta