Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Katsastusaika itselle


Autoa katsastastetaan vähän väliä, niin eikö olekin ihan hyvä käydä myös ihon katsastuksessa toteamassa onko korjaustarpeita ilmennyt. Kävin kesän jälkeen Kristiinalla Hoitohuone Duetossa hoidossa ja Environ-katsastuksessa. Katsastuksen tulos oli suotuisa vaikka merenrannassa ei varsinaisesti voi vältellä aurinkoa. Kesä oli niin aurinkoinen, ettei meikkiä tullut käytettyä lähes ollenkaan. Suomalainen ei oikein osaa laittaa meikkivoidetta aurinkovoiteen päälle tai en minä ainakaan. Pääsin siis läpi, mutta pieniä korjausehdotuksia sain.

Pieniä tukkeumia on ihossa aina kesän jäljiltä normaalia enemmän, siksi iholle tehtiin mekaanista ihonpuhdistusta sekä happokuorinta. Se on uskomatonta, miten erilainen iho aina sen jälkeen on. Otsan uurteet eivät ole lainkaan niin syvät ja dekolteekin sileä. Tämän hoidon jälkeen tietää käyneensä kosmetologilla.

Vaikka minulla ei vielä ole näkyviä suuria pigmenttimuutoksia, oli niitä havaittavissa viime keväänä tehdyssä kuvauksessa, siksi kotihoitoon päätettiin ottaa mukaan sarjaan tullut uutuustuote Vita-botanical mela-fade serum system A+B. Nimihirviön kutsumanimi on tuttavallisesti melaseerumi.  Sen pitäisi ennaltaehkäistä pigmenttimuutoksia ja vaalentaa jo olemassa olevia muutoksia, ihoa samalla vahvistaen. Tuote levitetään ennen A-vitamiinvoidetta. Tähän Focused Care+ Radiance -sarjaan kuuluu myös kasvovesi eli jos ihossa on enemmän pigmenttimuutoksia kannattaa normi kasvovesi korvata tällä sekä ottaa käyttöön C-boost kirkastamaan ihoa.

"Biobenefity-uute suojaa ihoa valovanhenemiselta ja pigmenttimuutoksilta.
Princess Care suojaa ihoa valovanhenemiselta ja vähentää ikäläiskiä.
AHA-hapot, kuten maitohappo, kirkastavat maksa- ja pigmenttiläiskiä.
Panthenoli on välttämätön epiteelin normaalille toiminnalle sen kosteuttavien ja tulehdusta estävien ominaisuuksien takia.
Alpiniawhite estää tyrosinaasi-entsyymin toimintaa ja näin melaniinin tuotantoa.
Clairju estää melanosomien kulkeutumisen keratinosyytteihin.
Neem Leaf Liquid B ja Sakura Extract B -uutteet auttavat estämään melaniinin tuotantoa.
Honeybush-teeuute on tehokas antioksidantti suojaamaan ihoa UV-vaurioilta."

Sain tuotteen juuri, joten käyttökokemuksia luvassa vasta myöhemmin. 

Viime kesänä otin käyttöön Youth EssentiA 4 plus -seerumin ja Youth EssentiA antioxidant defence cream plus -voiteen sekä tietysti silmäympärysvoide Youth Vita-Peptide eye gel. Kaikissa näissä on erittäin suuria A ja C-vitamiini pitoisuuksia, antioksidantteja ja peptidejä. Ihon pinta on tasaisen värinen ja isoja tukkeumia ei ole enää tullut. Kuten olen aiemminkin kirjoitellut, ei näillä voiteilla tehdä nopeita ihmeitä, mutta pitkäaikaisella ja säännöllisellä käytöllä saadaan painettua jarrua ihon vanhenemisen suhteen. On oikeasti todella hieno seurata miltä ihoni näyttää 10 vuoden kuluttua kun tietää että lähtökohtani ovat olleet aika heikot. Ihon vanhenemista ei voi estää, mutta olen onnellinen jos sitä voi hidastaa ja ihon vanheneminen tapahtuu kauniimmin ja sitähän tässä tehdään.

Edelleen laitan pari kertaa viikossa vaikuttavien aineiden päälle Tri Biobotanical revival masque -naamion, jonka jätän yöksi vaikuttamaan ja tehostamaan aineiden imeytymistä. Naamio on muuttanut muotoaan ja nykyään voide tulee painettavasta pumppupullosta ja se levitetään sudilla. Näin pulloon ei pääse bakteereita sisään ja se säilyy parempana. Olen käyttänyt tätä nyt öisin eli ensin puhdistan kasvot putsarilla ja kasvovedellä ja sen jälkeen levitän A-vitamiinivoiteen sekä antioksidanttivoiteen ja päälle laitan naamion. Naamio on väritön ja imeytyy, joten mitään horrorherätystä ei ole luvassa toiselle puolelle sänkyä. Aamulla pesen naamion pois ja laitan taas A-vitamiinivoiteen. Ennen tätä kaikkea tietysti puhdistan ihoni huolellisesti ja neulaan sen. Näin hoitoaineet imeytyvät maksimitehoilla. 

Juttelin Kristiinan kanssa myös tyttäreni ihosta, jossa alkaa pikku hiljaa näkymään teini-ikä. Olen aina ollut sitä mieltä, että nuori kannattaa lähettää kosmetologille ensimmäisen finnin ilmaantunessa. Näin hän saa oikeanlaiset ohjeet ihonhoitoon välittömästi, ennenkuin onnistuu pilaamaan ihonsa puristelulla ja väärillä aineilla. Äidin neuvoja ei kuitenkaan kuunnella, joten teen myös näin neidin kanssa. 

Kristiina antoi hyvät vinkit teini-ikäisen ihon hoitoon. Ihon pesu lämpimällä vedellä, kuivaus pyyhkeellä ja Clarity-sarjan Sebu-tone clafier -kasvovedellä pyyhkiminen. Tämä on se vähin mitä jokainen teini voi tehdä. Clarity-sarjan Sebu-tuotteissa on mukana tree tree -öljyä. Jos meikit ovat jo käytössä, mitä meillä vielä ole, otetaan mukaan sarjan Sebuwash -putsari
Nämä ovat siis niitä samaisia tuotteita, joita minäkin käytin jossakin vaiheessa kun ihoni innostui alkuun kukkimaan. Samaan sarjaan kuuluvat tietysti myös voiteet. Hydroxy Acid Sebu-Lac Lotion on öljytön, AHA-happoja ja kosteuttavia ainesosia sisältävä ja se tehostaa rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon sekä siinä esiintyvien tulehtuneiden finnien hoitoa. Tämä sekoitetaan kämmenellä yhdessä Kevyt Vita-Botanical Sebu-ACE Oil -öljyn kanssa ja levitetään kasvoille. Nämä otetaan käyttöön kun siihen on tarvetta.
Lisäksi ongelmakohdille on oma naamionsa Sebu-Clear Hydroxy Acid,  joka tehostaa rasvaisen ja akneihon hoitoa. Sopisi varmaan myös aina välillä käytettynä leualleni.
Katsotaan miten teini-ikäisen iho reagoi näihin. Alamme pikku hiljaa kokeilemaan ja kerron sitten lisää myös tästä.

Tällä hetkellä minulla käytössä olevat tuotteet:

puhdistus
Low foam cleansing gel
Vita-peptide toner

hoitoaineet
Vita-botanical mela-fade serum system A+B
Youth EssentiA 4 plus
Youth EssentiA antioxidant defence cream plus 
Youth Vita-Peptide eye gel

naamio 2 kertaa viikossa
Tri Biobotanical revival masque

Lisäksi 5 kertaa viikossa minuutin neulaus iholle ennen hoitoaineita

Meikki

Even more hydra+ foundation -meikkivoideVaikka luettelo on pitkä, ei ihonhoitoon menee montaa minuuttia ja tämä kaikki on ihoni parhaaksi. Kristiina miettii huolella aina, jätetäänkö jotakin pois, korvataanko toisella vai lisätäänkö. Kaikki aina sen hetkisen ihon kunnon mukaan. Siksi lista elää aina 3 kuukauden välein.Aiempia kokemuksiani Environista ja Hoitohuone Duetosta täällä.

Yhteistyössä Hoitohuone Duetto ja EnvironSeuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass

QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta