Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Tarinoita tekemään


Juhuu, tiedättekö mitä? Meillä alkaa syysloma ja jos on sellainen mahdollisuus, että omasta kotikaupungista pääsee lähtemään maailmalle ja vielä äkkilähtöhintaan, niin tossut vingahtaa. Miten upeaa on lähteä matkalle, ilman että siihen liittyy neljän tunnin ajomatka Helsinkiin. 

Kuva Pikku Murusta edelliseltä Kreetan reissultamme


Pitkän arpomisen jälkeen Turkki, Kreikka, Turkki, Kreikka TUI päätti meidän puolestamme ja irrotti lennot Kreikasta erikseen myyntiin ja niinhän siinä kävi, että Kreetalle lähdetään. Sitten alkoikin se reissun vaikein osio eli minne mennään? Sen jälkeen kun Iso Muru kerran 10 vuotta sitten varasi hotellin Helsingistä ovat hotellien varaukset siirtyneet minulle. MInullehan se sopii, mutta välillä siihen menee kyllä tuskaisen pitkään aikaa. Varsinkin kun mitään kaupunkia ei ole päätettynä, niin koko homma on pelkkää hakuammuntaa. Osuin (ehkä) kuitenkin ja nyt apartomentos tai joku sellainen on varattuna. Riskillä mennään, paikka oli uusi, eikä arvosteluja vielä löytynyt. Pitäkää peukkuja pystyssä! Minusta tuntuu, että tälläkin reissulla tehdään tarinoita kiikkustuoliin. 

Pähkäilyjen ja sääkarttojen tutkimisen jälkeen päätimme siis lähteä saaren eteläpuolelle. Tällä hetkellä sääennusteet näyttävät katastrofaaliselta, vettä ja myrskyä, mutta eteläpuolella muutaman asteen enemmän lämpöä. Lohduttaako se vesisateessa, nähdään. Pakkaan siis pokkareita kassiin. 
Auto on vuokrattuna ja starttaamme kohti Plakiasta alkulomaksi ja loppulomasta ei ole vielä tietoa. 

Odotan, että pääsen pikkuiseen tarvernaan istuskelemaan kirjan kanssa ja saan eteeni lasillisen viiniä. Hain tänään kirjakaupasta Pikku Murulle Pieni Runotyttö -pokkarin. Elän toivossa, että hän lukisi sen ja rakastuisi siihen kuten minäkin aikoinaan. Tavernasta onkin hyvä alkaa tarkkailemaan ohikulkijoita. En ole tutkinut ravintolavinkkejä, onhan kyseessä pienen pieni kylä, jossa taisi olla reilut 100 asukasta. Aivan varmasti löydämme hyvää ruokaa ja kreikkalaista viiniä. Asuntomme sijaitsee suoraan rannassa, joten saatamme päästä aamu-uinnille. Kaipaan jo merivedessä uimista. Terrassiltamme voin tarkkailla myrskyn nousemista ja kuunnella aaltojen loisketta. 

Toivotaan kuitenkin muutamaa aurinkotuntia. Kirjoittelen teille kuulumisia sieltä ja matkaa voi seurata instastoriesin puolella. Iltapäivällä ollaan jo perillä. Olen oikeasti aika innoissani!


euraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta