Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Vuoden 2019 teema


Olen huono miettimään menneen vuoden yhteenvetoja. Se on jo mennyttä ja katson jo mielummin tulevaisuuteen. Viime vuoden elämäntaparemontti -teeman yhteenveto on jo tehty ja se jatkaa nyt omaa elämäänsä.

Vuoden 2019 teema on ollut selvä jo pitkän aikaa ja se ei tule olemaan helppo. Teema on mindfulness. Siinä on haastetta tällaiselle ruuhkavuosissa elävälle räjähdysalttiille italialaisen tempperamentin omistavalle sekopäälle.

Yritän lopettaa jatkuvan multitaskaamisen moneen suuntaan ja keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Vähennän tietokoneella olemista ja jätän iltasurffailut pois. Kännykkä saa olla enemmän työnurkan pöydällä iltaisin. Luen enemmän kirjoja, romaaneja. Pääsin loppuvuodesta kirjamoodiin ja miten ihanaa onkaan keskittyä vain ja ainoastaan hyvään kirjaan. Se rauhoittaa. Olen enemmän läsnä. Ei päättömälle surffailulle, joka sekoittaa pääni ja tekee minusta hermostuneen. Riittää, että perheessä on kaksi teiniä, jotka saavat hermoni venymään aivan tarpeeksi. Sen vastapainoksi kaipaan enemmän kulttuurielämyksiä, konsertteja ja teatteria, museoita ja taidetta. Haluan kuvata enemmän ja siihen asiaan meinaakin keskittyä erityisen paljon ensi vuonna.Olen myös ajatellut bujon auttavan pääni selkeyttämistä, joten luin loppuvuodesta bujoilun eli bullet journalin kehittäneen Ryder Carollin Bullet Journal -metodi kirjan. Kirja avasi itse tehtävän kalenterin ajatusta huomattavasti enemmän kuin netin kauniit kuvat. On mukavaa, että kalenteri näyttää kauniilta, mutta se ei ole sen päätarkoitus. Tarkoitus on vapauttaa aivokapasiteettia ja koota ajatuksia yhteen paikkaan. Kirjoittaminen myös auttaa jäsentämään ajatuksia. Vihko on hommattuna ja kirja luettuna, joten enää pitää aloittaa sen tekeminen. Jos pää humisee kuin Haminan kaupunki eivätkä ajatukset tunnu pysyvän järjestyksessä, niin saattaapi olla että bujo auttaa asiaan. Suosittelen tutustumaan kirjaan!

Blogin puolella meinaan keskittyä enemmän eri maiden ruokakulttuureihin. Haluaisin myös matkustaa tutustumaan niihin syvemmin. Haluan matkustaa aika usein eli siinä ei todellakaan ole mitään uutta. 
Facebook näyttää sposoroimattomia blogisisältöjä enää hyvin heikosti ja vaikka iso osa teistä tykkääkin blogini facebook-sivusta, te ette näe uusien postausteni tietoja facebookissa. En kuitenkaan halua lähteä sille tielle, että ostan näkyvyyttä. Jos siis haluatte, että näette blogini uudet postaukset niin käykää suoraan blogissa katsomassa. Yritän päästä rytmiin  tiistai - torstai- lauantai - sunnuntai, jotta te tiedätte milloin blogissa on uutta materiaalia. Edelleenkin luvassa ruokaa ja viiniä, purnausta ja perhe-elämää, kulttuuria ja matkailua sekä kesä täynnä saaristolaiselämää. Meno ei siis muutu tai mistä sitä vielä tietää. Elämä on yllätyksiä täynnä.

Olen kirjoitellut blogia jo 8 vuotta ja se tuntuu edelleenkin hyvältä, toivottavasti myös teistä. Oikein ihanaa uuden vuoden juhlaa ja alkavaa vuotta 2019!

Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass


QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. Upeaa tätä vuotta Johanna <3 Olen miettinyt aivan samalaisia ajatuksia kuin sinä. Jatkuva surffailu netissä sekä eri somen viidakossa jatkuvana syöttönä, ei ole aivoille ihan parasta viihdettä. Lepoa ja järjestelmällisyyttä on minun listalla ja myös niitä kirjoja. Olisi ihanaa myös matkustella, mutta ensin opettelen myös Lottoamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lottoaminen lisätty listalle, kummasti helpottaisi moneen asiaan. Eihän tämä mitään helppoa ole, mutta että edes tiedostaa ne ikävät asiat niin eiköhän se ole ensimmäinen askel.

   Poista
 2. Bujo on kyllä loistava apuväline oman elämän järkeistämiseen!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta