Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Mehupaaston tuntemuksia


Huomenna on ensimmäinen mehustusviikko takana ja tahmealta tuntuu. Nälkä ei ole, mutta kun rakastan ruokaa. Huomioita viikon varrelta: facebookfeedini on täynnä ruokaa, televisiosta tulee paljon ruokaohjelmia, kotona on paljon keittokirjoja ja ruokalehtiä - joka paikassa, ilman ruokaa on paljon tylsempää, päivä on paljon pidempi kun ei tarvitse suunnitella ruokia kuin lapsille (söivät 4 päivää liha-makaroonilaatikkoa), tuntuu kuin yksi osa-alue puuttuisi elämästä (niin todellakin puuttuu), en voi tehdä ruokareseptejä kun en voi maistaa niitä, olen riippuvainen ruoasta, kahvia ei tee yhtään mieli, viiniä ei tee yhtään mieli, jotakin suolaista tekee mieli koko ajan, lasten parsakaalit voissa saivat kuolan valumaan, näen unta ruoasta, rakastan ruokaa ja sen syömistä ja olen ylpeä itsestäni että jaksan yrittää tätä sen sijaan että hakisin heti lääkkeitä.
Niin, että ei tämän ihan helppoa ole, mutta tiukalla itsekurilla selvitään ja ajatuksella, että tämän jälkeen suolisto on terveempi

Tekisi mieleni selailla keittokirjoja, mutta en uskalla. En pelkää lankeavani, mutta ihan hirveää kidutusta se olisi. Tein aivan saman huomion kuin viime kerrallakin. Tämä on aikamoinen matka itseen ja samalla omaan suhteeseen ruokaan. 

Nostan hattua miehelleni ja itselleni, mehustimme viimeksi kuukauden. Se on pitkä aika, kun viikkokin on tuntunut pitkältä. Asenne ratkaisee. Tiesin kuukauden mehukuurille lähtiessäni, että pidän sitä kuukauden. Nyt annoin itselleni luvan ajatella, että saattaisin selvitä viikolla, jolloin toinen viikko tulee olemaan todella pitkä. Samoja ongelmia on havaittavissa miehelläni, saapi nähdä jatkaako hän toiselle viikolle. 

Että tällaisissa tunnelmissa ollaan, edessä on iso kupillinen piparminttuteetä ja kohta saan viikon paksuimman juoman, joka tehdään itsetehdystä mantelimaidosta. Mantelit ovat lionneet yön yli vedessä. Että tällaisia ruokanautintoja tänään. 

Teiltä on tullut kyselyitä mehustuksesta ja linkkaan tähän blogista aiemmin Super Juice Me -mehustuksesta kirjoittamani jutut, niistä pääsette lukemaan millainen mehustusjuttu tämä on ja siellä on muutama reseptikin.

Ihanaa lauantai-iltaa ja nauttikaa lasillinen hyvää punaviiniä minunkin edestäni. Minäkin nautin - jossakin vaiheessa. 


Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glassQuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Olen joskus ollut 3 päivää pitkällä mehupaastolla ja se oli kyllä tuskaa. Uskon että kun todella terveys ja suoliston hyvinvointi kyseessä, itsekin jaksaisi tsempata vaikka houkutuksia on joka hetki lähellä. Toivon paljon, paljon tsemppiä tähän viikkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli-Hannele, jäljellä on enää 4 päivää ja 2 viikkoa on täysi. Toivottavasti tällä selvitään, niin paljon tekee jo mieli suolaisia makuja :)

      Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta