Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Merry Monk Gastropub, Reposaari


Vaiks kui kaukan ja ihan outoi ihmisii - näin he kuvaavat itseään, siis reposaarelaiset. Reposaari on idyllinen ja kauniin karu saari, jossa pidettiin mm. loma-asuntomessut vuonna 2008.

Maija ja Paavo Munkki tapasivat Lontoossa ja imivät Lontoon pubkulttuuria juuri täydellisissä määrin tehdäkseen Reposaareen loistavan Merry Monk -gastropubin. 
Merry Monk saa lähituottajilta tuoreet kalat suoraan ovelle ja tuoreista raaka-aineista loihditaan makoisia fish and chips -annoksia. Liha tulee Kuuminaisista eli montaa kymmentä kilometriä pidemmälle ei mennä tässäkään raaka-aine hankinnassa.  Kaikki ruoka-aineet hankitaan mahdollisimman läheltä. Allergiat huomioidaan myös huolella ja gluteenittomia vaihtoehtoja löytyy.

Out- ja siiderivalikoima on loistava. Kannattaa kokeilla paikan omaa Räpsöö Pride -olutta, joka on Ruosniemi Breweryn tekemää.

Sympaattinen Merry Monk on saanut meidät porilaiset jo monen vuoden ajan ulkoilemaan Reposaaren kallioiden käsittämättömän kauniiseen maisemaan ja reippailun päälle nauttimaan Monkin herkuista. Kysykää paikallisilta, mistä Reposaaren kalliot löytyvät ja käy tekemässä happihyppely ennen ruokailua, näkymät ovat kauniit. Kesällä Merry Monkin edessä on terassi. 

Merry Monk tarjoilee hyvän ruoan lisäksi myös upeita musiikkielämyksiä. Tammikuussa oli menossa  kasvihuoneilmiö ja nyt kevätlista. Kannattaa siis seurailla Merry Monkin fb-sivuja, näin pysyy ajan tasalla tapahtumista ja aukioloajoista.

Merry Monk on 35 kilometriä Porista, matkalla on myös Yyteri.


The Merry Monk Gastropub
Satamapuisto 1
28900 Pori
+358 44 9817401


Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
1 Comments
Share :

1 kommentti:

  1. Tuonne suunnataan ehdottomasti uudestaan, kun Reposaaressa ajellaan! Niin symppis paikka & täydellisen rapeat fisupalat.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta