Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Igorin kana tomaatilla


Ostin tänään kaksi paketillista kanafileitä, yhteensä 1,2 kg. Kun pääsin kotiin, huomasin että viimeinen käyttöpäivä on huomenna. Oli siis pakko kypsentää kanat tänään ja ajattelin kokeilla pitkästä aikaa Peggyn pienen punaisen keittiön Igorin kanaa, mutta tällä kertaa tomaatilla, koska paprikaa ei ollut ja vuohenjuustoa oli pakko kokeilla tähän. Vitsi miten hyvää tuli, koko perhe tykkäsi ihan järjettömästi.

Laitoin tähän kaikki 2 paketillista fileitä, mutta toki pienemmälläkin määrällä pärjää, silloin kastiketta riittää enemmän. Kastike on sen verran tuhtia tavaraa, että meille riitti oikein hyvin vähän pienempikin annos ja tästä padallisesta riittää useammaksi päiväksi. 

Kastikkeesta tuli aivan loistavan makuista myös tomaatin kanssa ja vuohenjuusto antoi kivan säväyksen kastikkeeseen. Ehdottoman hyvä. Tämä on äärimmäisen kiva resepti varioida sen mukaan mitä jääkaapista milloinkin löytyy. Kaikki kunnia Peggylle tästä loistavasta reseptistä.

Igorin kana tomaatilla vie kielen mennessään ja valmistuu nopeasti ja helposti.

Igorin kana tomaatilla 


1,2 kg kanan filettä (voit laittaa myös pienemmän määrän, näin kastiketta riittää enemmän)
2 isoa sipulia kuutioituna
4 valkosipulin kynttä hiennonnettuna
70 g tomaattipyrettä
1 rkl sokeria
2 tl suolaa
mustapippuria myllystä
2 dl kanalientä
200 g creme fraichea (18%)
200 g Creme Bonjour vuohenjuusto -tuorejuustoa
2 rkl persiljaa silputtuna
100 g kirsikkatomaatteja

persiljaa koristeluun

Kuullota pannussa sipulit. Lisää joukkoon tomaattipyre ja freesaa hetki.
Lisää joukkoon suola, sokeri, pippuri, persilja ja kanaliemi. Sekoita.
Lisää joukkoon creme fraiche ja tuorejuusto ja sekoita. Anna kastikkeen saostua muutama minuutti.
Paista kana fileisiin kauniin ruskea pinta nopeasti kuumalla pannulla.
Asettele fileet vuokaan ja kaada kastike fileiden päälle, niin että ne peittyvät. Heitä tomaatit joukkoon.
Laita uuniin 175 asteeseen, noin 30 minuutiksi. Koristele persiljalla.
Tarjoile vaikka riisin kanssa. 

Alkuperäiseen Igorin kana reseptiin, tästä.



Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass

QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
3 Comments
Share :

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa todella herkulliselta versiolta <3 Kokeilen ehdottomasti :)

    Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä herkulliselta ja ihana kombon saa tomaatista ja vuohenjuustosta. Nam!

    VastaaPoista
  3. Rakastan juuri improvisoida ruoanlaitossa ja heittää sekaan mitä jääkaapista kulloinkin löytyy - vuohenjuusto on vaan niin NAM!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta