Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Karamellisoidut porkkanat


Karamellisoidut porkkanat on tosi simppeli ja maukas lisäke niin kala- kuin liharuoallekin. Vähän vaihtelua tavalliselle höyrytetylle porkkanalla. Näitä karamellisoituja porkkanoita teimme Viinipäiväntasauksessa hirvipihvien kylkeen. Reseptin nappasin kovasti rakkaasta keittokirjasta Tarte Tatin, jossa neuvotaan käyttämään pieniä varhaisporkkanoita. Niistä saisikin todella kauniita lisukkeita, mutta hyvin toimi vähän vanhemmillakin.



Karamellisoidut porkkanat


8 porkkanaa
2 rkl voita
2 tl sokeria
1/2 dl vettä
hyppysellinen suolaa


Pese ja leikkaa porkkanat pituussuunnassa puoliksi. Sulata voi pannussa ja lisää sokeri. Anna sokerin sulaa voin joukkoon. Aseta porkkanat leikkauspinta alaspäin pannulle. Anna paistua keskilämmmöllä noin 3 minuuttia, kunnes porkkanat ovat saaneet kauniin värin. Käännä porkkanat. Lisää pannulle vesi ja laita kansi päälle. Anna porkkanoiden kypsyä noin 4 minuuttia. Ripottele lopuksi päälle suolaa.


Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass



QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
1 Comments
Share :

1 kommentti:

  1. Onpahan ihan paras lisuke, kiitos muistutuksesta! Itse olen käyttänyt monesti hunajaa "sokerina" ja jos sattuu olemaan timjamia tuoreena, nekin viskannut mukaan uunivuokaan : )

    VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta