Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Matkalle kaksistaan


Vihdoinkin uskallan ajatella, että oikeasti pääsemme Ison Murun kanssa kaksistaan lomalle. Edellinen lomasuunnitelmamme Vilnaan kaatui, koska Hipun jalka vaati lääkäriä ja lomamatkamme suuntautui Vilnan sijasta Vantaan Aistiin. Koska Vilna ei onnistunut, päätin vaihtaa matkakohteen. Ei selkästikään ollut Vilnan aika.

kuva Veera Bianca


Ihan muina naisina viheltelen ja hymyilen, mietin mitä pakkaan huomiseksi mukaani. Nyt suuntaamme voimien maahan lataamaan akkumme. Ihana Islanti odottaa meitä torstaina ja saamme kiertää Islantia aivan kaksin kolme kokonaista päivää, sen käsittämätöntä kauneutta ihmetellen.
Edellinen Islannin matkani jätti jälkensä sydämeeni ja kaipaan ensimmäistä kertaa maahan, jossa ei ole lämmin. Maan karu kauneus ja sen uskomattomat voimat ajavat lämmön ohi ja löytyyhän sieltä kuumien lähteiden lämpöä. Uskon Islannin hyvää tekevään, rauhoittavaan ja voimaannuttavaan vaikutukseen ja nyt meillä on aikaa pysähtyä voimaantumaan reittimme varrelle.

Auto odottaa meitä Reykjavikin kentällä ja siitä suuntaamme suoraan Blue Lagoon -kylpylään auringonlaskua ihailemaan. Seuraavana päivänä jatkamme länteen jäätikölle ja toiseen kylpylään. Viimeisenä päivänä palaamme katsomaan lempeitä jättiläisiä Reykjaviikiin, on valassafarin aika. Saamme haahuilla automme kanssa miten haluamme ja pysähdellä mihin sattuu.

Matkakertomusta voitte seurata IG tarinoiden puolella, videomateriaalia tulossa. Kamera tietysti lähtee mukaan matkaan, eihän valokuvaaja voi Islantia ihailla ilman kameraa, joten matkakertomusta luvassa loman jälkeen.

Puutarharemontti jatkuu lomammekin aikana, joten jännityksellä odotan, miltä kotipiha näyttää kun tulemme takaisin.


Aikaisemmasta Islannin matkastani pohjois-Islantiin voitte lukea täältä.Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glassQuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. No voihan upeus mikä voimamatka teitä odottaa! Täällä kytätään instan kautta ja ihaillaan maisemia. Ihanaa seikkailumatkaa <3

    VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta