Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Aasialainen kvinoakulho kanalla


Parhaat ruoat syntyvät vahingossa. Tällä kertaa kanasuikaleet olivat menossa vanhaksi, joten niistä tehtiin lounasruokaa. Löysin kaupasta viime viikolla GoGreenin kvinoa-kikherne sekoitusta ja arvasin sen olevan mieleeni. Napakymppi, suosittelen lämpimästi kokeilemaan. 

Bongasin paketin takaosasta sopivan tuntuisen reseptin, jota lähdin sitten muuntelemaan sen mukaan mitä kaapista löytyi. Ai, että miten hyvää siitä tuli. Tästä tulee vakioreseptejä. Tätä on todella helppo muunnella sopivaksi kasvisruokavalioon, lihan tai kalan ystävälle. Sopii erinomaisesti esim. paistetun lohen kanssa. 



Aasialainen kvinoakulho kanalla

1½ dl GoGreen Luomu Kvinoa- & kikhernesekoitusta

Marinadi
2 rkl limen mehua
2 rkl seesamiöljyä
4 rkl soijaa
½ punainen chili hienoksi leikattuna
1 pieni valkosipulin kynsi hienoksi leikattuna
1½ rkl inkivääriä raastettuna
4 rkl tuoretta korianteria hienoksi leikattuna

200 g kananfile suikaleita paistettuna
¼ punakaali raastettuna

Viimeistely
n. 3 rkl majoneesia
1/2 rkl srirachakastiketta


Paista kanasuikaleet. Sekoita kaikki marinadin ainekset ja laita paistetut kanasuikaleet marinadiin. Raasta punakaali. Keitä 2 annosta kvinoa- & kikhernesekoitusta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Sekoita kvinoa- & kikhernesekoitus suikaloidun punakaalin kanssa. Sekoita majoneesi ja srirachakastike. Yhdistä marinoitu kana marinadin kanssa kvinoa punakaalisekoitukseen. Koristele korianterilla ja majoneesilla. 

Tarjoile välittömästi haaleana. 

Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
1 Comments
Share :

1 kommentti:

  1. Niin simppeli ja samalla superherkullinen lounas! Jääkaapistani löytyy Beanit -suikaleita, taidanpa tehdä tämän marinadikastikkeen niille. Kvinoa-pohjaisista jutuista tykkään, varmasti hyvä tuo Go Greenin kikherne-kvinoasekoitus : )

    VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta