tag:blogger.com,1999:blog-4118683472455239935.post4290643339810373675..comments2023-05-05T17:53:30.575+03:00Comments on Hellan ja viinilasin välissä: Oletko aina grillannut makkaran väärin?Johanna / Hellan ja viinilasin välissähttp://www.blogger.com/profile/13851250676943763070noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4118683472455239935.post-63737326245161855212019-06-16T12:36:27.036+03:002019-06-16T12:36:27.036+03:00Hyviä vinkkejä! Minä otan makkarat ainakin tuntia ...Hyviä vinkkejä! Minä otan makkarat ainakin tuntia ennen jo huoneenlämpöön joten oikein on näköjään toimittu. Valmismarinadit ovat kyllä huikeasti kehittyneet viime vuosina, nyt jopa voi kokeilla vaikka tykkäänkin itse tehdyistä eniten! Mahtavia grillaushetkiä ja -säitä sinnekin!Heli-Hannele - Beach House Kitchenhttps://www.blogger.com/profile/18298976271913110033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4118683472455239935.post-80650661634978565362019-06-16T11:17:24.857+03:002019-06-16T11:17:24.857+03:00Tuo sinappi väli on muuten tosi hyvä idea. Ei ole ...Tuo sinappi väli on muuten tosi hyvä idea. Ei ole itselle tullut mieleen. Oman sinappini laitan yleensä koristeellisesti (haastetta) siihen Tikrun tekemään hienoon koristeviiltoihin :D Miellä Tikru on se makkaraexpertti. Pitää vinkata tuosta sinappijutusta.<br /><br />Mukavaa weekendiä sinne <3Peggy Thomashttps://pienipunainenkeittio.com/noreply@blogger.com