tag:blogger.com,1999:blog-4118683472455239935.post8781394361070045818..comments2023-05-05T17:53:30.575+03:00Comments on Hellan ja viinilasin välissä: MuruJohanna / Hellan ja viinilasin välissähttp://www.blogger.com/profile/13851250676943763070noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4118683472455239935.post-6069563744887695572013-12-22T17:16:31.013+02:002013-12-22T17:16:31.013+02:00Hei Maiju, kulho kattilan päälle vesihöyryyn. Olen...Hei Maiju, kulho kattilan päälle vesihöyryyn. Olen käyttänyt fudgea seuraavanakin päivänä. Joten go for it.<br />Ihanaa joulua!Johanna / Hellan ja viinilasin välissähttps://www.blogger.com/profile/13851250676943763070noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4118683472455239935.post-72103561514713885582013-12-22T17:05:31.891+02:002013-12-22T17:05:31.891+02:00Hei, toivottavasti ehdit vastata.. Tarkoittaako tu...Hei, toivottavasti ehdit vastata.. Tarkoittaako tuo kuuma vesihaude, että laitan kulhon kattilan päälle vesihöyryyn vai riittääkö ihan tiskialtaaseen laitettu kuuma vesi? Entä voiko tuon fudgen tehdä jo edellisenä päivänä?Maijunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4118683472455239935.post-63692332601082809592013-12-04T20:23:20.732+02:002013-12-04T20:23:20.732+02:00Miten en nähnyt tuota virhettä? Toivottavasti Katj...Miten en nähnyt tuota virhettä? Toivottavasti Katja lukee kommenttisi, kiitos anonyymi :)Johanna / Hellan ja viinilasin välissähttps://www.blogger.com/profile/13851250676943763070noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4118683472455239935.post-66485791520809041712013-10-17T19:01:35.246+03:002013-10-17T19:01:35.246+03:00Meillä tuo Murun kirja ja siinä kerman määrä fudge...Meillä tuo Murun kirja ja siinä kerman määrä fudge-ohjeessa on 0.5 l (ei siis 0.5 dl kuten yllä olevassa blogissa). Ei ihme, jos kovettuu. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4118683472455239935.post-32453952811878586752013-03-16T16:56:25.582+02:002013-03-16T16:56:25.582+02:00Kelmua vuoan ympäri, niin on hyvinkin syötävissä, ...Kelmua vuoan ympäri, niin on hyvinkin syötävissä, jos vain maltat olla syömättä :) <br />Rakenne kärsii vähän, kun on pidempään, mutta meillä syötiin vielä viikonkin kuluttua, kun otettiin pala kerrallaan. <br />Herkkuhetkiä!Johanna / Hellan ja viinilasin välissähttps://www.blogger.com/profile/13851250676943763070noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4118683472455239935.post-10249913823284158832013-03-16T15:17:12.654+02:002013-03-16T15:17:12.654+02:00Heippa, täällä yksi, jolla peukalo keskellä kämmen...Heippa, täällä yksi, jolla peukalo keskellä kämmentä. Tein parfaitin, se on nyt pakkasessa, mutta kysymykseni kuuluu; onko se tarjoiltavissa esim. 3-4 päivän päästä, vai meneekö huonoksi? Pakkasessani ei ole voimakkaan hajuisia tai makuisia ruokatavaroita. Kiitos jo etukäteen. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4118683472455239935.post-53317654841949745952012-12-24T12:03:12.714+02:002012-12-24T12:03:12.714+02:00Ekan kerran keittelin fudgea 2 tuntia, koska kiehu...Ekan kerran keittelin fudgea 2 tuntia, koska kiehui niin pienellä. Eilen meni se 1,5 tuntia kun uskalsin kiehutella hieman isommalla (2-3). Olisiko sinulla ollut liikaa lämpöä ja siksi kovettui? Joka tapauksessa harmillista, saisiko niistä tikkunekkuja :) Kannattaa kokeilla toisen kerran vielä, on niin hyvää, että on sen arvoista. Herkullista joulua!Johanna / Hellan ja viinilasin välissähttps://www.blogger.com/profile/13851250676943763070noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4118683472455239935.post-44610979767041648382012-12-23T23:35:00.926+02:002012-12-23T23:35:00.926+02:00Oikeastiko tuota fudgea pitää keittää puolitoista ...Oikeastiko tuota fudgea pitää keittää puolitoista tuntia... ei onnistunut vaan kovettui vähän liian kovaksi.Katjahttps://www.blogger.com/profile/06882931851818640178noreply@blogger.com